(loopbaan)coaching

Tijdens een coachtraject kijken we naar waarden, talenten, dromen en randvoorwaarden en wat er verder belangrijk is. Ook heb ik ervaring met stress- en burn-out begeleiding.

Op een ervaringsgerichte manier werken we gestructureerd toe naar een concreet plan en formuleren acties zodat er aan het einde van het traject een (actie)plan ligt.

Ik ben gecertificeerd bij NOLOC als Loopbaanprofessional en hanteer de Ethische Gedragscode (EGC) van NOBCO.

Misschien kom je wel op deze pagina terecht omdat een van mijn eerdere klanten je ernaar heeft verwezen of je bent online op zoek gegaan omdat je al langer met een vraag rondloopt.

Als je besluit een proces van coachen met mij aan te gaan, dan is de eerste stap altijd een goed gesprek.Ik luister en samen formuleren of scherpen we je coachvraag aan.

- Anoniem

Ik heb een goed inzicht gekregen in wat ik zoek in een baan en ben ik me bewust geworden van mijn sterke en minder sterke kanten. Het was leuk dat ik deze inzichten heb gekregen door middel van oefeningen en spellen. Daarbij voelde ik me vrij om alles te zeggen bij Emilie.

Tijdens het traject is het doel van mijn sessies nogal veranderd, dit hebben we heel flexibel opgepakt! Verder heeft Emilie veel ervaring in HR, zodat ik ook vragen kon stellen over dat oogpunt. Ik heb het traject ervaren als heel fijn en erg leerzaam. Ik ben er 100% bewuster en zelfverzekerder uitgekomen. Veel dank!

- Co-trainer Nanette

Samen met Emilie heb ik een loopbaanworkshop ontwikkeld voor medewerkers van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het was de eerste workshop die we samen vanaf nul hebben ontwikkeld. Wij vulden elkaar gedurende het hele proces heel goed aan, zowel in de ideeën fase, de strakke uitwerking als de uitvoering. 

 We hebben de deelnemers meegenomen in hun eigen dromen en verlangens ondersteund door een gevarieerd en strak georganiseerd programma. De reacties waren positief en iedere deelnemer heeft zijn/haar eerste stap gezet.

- Nicole V.

Ik kijk altijd uit naar onze ontmoetingen. Ik heb het gevoel dat ik met alles bij Emilie kan aankloppen en dat ze altijd oprecht geïnteresseerd is en naar me luistert. Emilie heeft een eerlijke en doortastende aanpak en laat me kritisch nadenken over mezelf. Ze zet mijn brein goed aan het werk tijdens onze sessies en erbuiten, zodat het een doorlopend proces blijft.

We hebben mijn persoonlijkheid in kaart gebracht, waardoor ik meer ben gaan geloven in mijn sterktes/kwaliteiten. We werken toe naar een verbeterde versie van mij, een versie 2.0!

- Anoniem

In het traject ben ik me bewuster geworden van mijn beweegredenen om ander werk te gaan doen. Ik heb meer inzicht gekregen in wat voor mij belangrijk is in en buiten werk en hoe ik als persoon en professional in het leven sta.

Daarnaast heb ik een groter inzicht gekregen in wat mijn kwaliteiten zijn en ontwikkelpunten en hoe ik die zo goed mogelijk tot hun recht kan laten komen.

- Luuk

Ik denk dat dit traject mij een soort bevestiging en tegelijkertijd richting heeft gegeven in hoe ik nu verder moet. Daar was ik echt naar op zoek, ook al wist ik het diep van binnen stiekem wel.

Het is fijn dat dit traject mij op een overzichtelijke, heldere manier stappen heeft geboden om verder te werken aan mijn carrière. Dank Emilie!

- Sophie

Het traject heeft mij weer bewust gemaakt van het feit hoe leuk, leerzaam en belangrijk het is om stil te staan bij persoonlijke ontwikkeling. Het heeft mij concrete handvaten geboden om mij verder te ontwikkelen.

Emilie heeft duidelijk mensenkennis en heeft snel door hoe je als persoon in elkaar steekt, zij enthousiasmeert en denkt mee. Maar zij stimuleert ook zelf kritisch na te denken door de juiste vragen te stellen.

Reviews